Στον ανακριτή μάνα και κόρη για τη δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη | Τι θα πουν

στον-ανακριτή-μάνα-και-κόρη-για-τη-δολο-690487

Τετ α τετ με τον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα το πρωί η 19χρονη από την Πετρούπολη και η μητέρα της, που κατηγορούνται για τον θάνατο του νεογέννητου μωρού που έφερε στη ζωή η πρώτη, στις 28 Φεβρουαρίου.

Η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, αφού ήταν εκείνη που πέταξε το μωρό στον κάδο απορριμμάτων, όπου λίγες ημέρες αργότερα, άφηνε λουλούδια η νεαρή μητέρα, για να βρει συγχώρεση, όπως είπε.

Οι ομολογίες των δυο γυναικών, οι οποίες είναι αντιμέτωπες με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, σοκάρουν. Η νεαρή κοπέλα αφού αναφέρθηκε στην άστατη ερωτική της ζωή ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι διαπίστωσε πως περιμένει παιδί στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό από την οικογένεια της.

«Με κυρίευσε ο φόβος , φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα . Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω. …..» είπε στην προανακριτική της ομολογία, περιγράφοντας πως γέννησε, αλλά στη συνέχεια έδεσε τον λαιμό του παιδιού με τον λώρο και με ένα κορδόνι, ενώ του έβαλε χαρτί στο στόμα.

Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την πράξη τους οι δυο κατηγορούμενες επικαλέστηκαν την ντροπή αλλά και την αντίδραση του κόσμου στην περίπτωση που γίνονταν γνωστά τα μοιραία γεγονότα.

Η 64χρονη προανακριτικά ισχυρίστηκε πως από τον Φεβρουάριο και μετά ζούσε με το φόβο μήπως πάει φυλακή η ίδια ή η κόρη της και για το λόγο αυτό δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανένα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο τους, η μητέρα της κοπέλας πάσχει από χρόνια κατάθλιψη, γεγονός που γίνεται γρήγορα και εύκολα αντιληπτό, όταν την αντικρίσει κανείς. Κατά πληροφορίες, η υπεράσπιση έχει ήδη ζητήσει την συνδρομή ψυχιάτρου, προκειμένου να περιγράψει την ψυχική κατάσταση των δύο γυναικών ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook