Στη φωλιά του κάγκουρα και της αντροχωρίστρας

στη-φωλιά-του-κάγκουρα-και-της-αντροχω-686832

Το νέο ριάλιτι ζευγαρώματος «The game of love» του ΑΝΤ1 είναι ακόμα χειρότερο κι από το «Power of love» του ΣΚΑΪ. Αυτό τα λέει όλα. Αυτό και το «είσαι fit- είσαι τουμπανέ» ως ατάκα με την οποία ένας παίκτης σκέφτηκε να φλερτάρει μία παίκτρια…

Ηρθα στο παιχνίδι για την εμπειρία και για το έπαθλο» δηλώνει η παίκτρια Αννυ. «Η μονογαμία δεν είναι από τα πλεονεκτήματά μου» δηλώνει με τη σειρά του ο παίκτης Βασίλης.

Το νέο ριάλιτι ζευγαρώματος του ΑΝΤ1 «The game of love» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Το κόνσεπτ: ζευγάρια και singles μπαίνουν στο ίδιο ξενοδοχείο χωρίς να αποκαλύπτουν αν είναι δεσμευμένοι ή όχι. Η τράπουλα ανακατεύεται, με σκοπό κανείς να μην μάθει σε τι «οικογενειακή κατάσταση» βρίσκεται ο καθένας.

Με άλλα λόγια: δεσμευμένοι που το παίζουν ελεύθεροι και φλερτάρουν από δω κι από κει και ελεύθεροι που προσπαθούν να μπουν ανάμεσα στους δεσμευμένους. Μάλιστα. Ο,τι ακριβώς συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια στο facebook και στα λοιπά social media δηλαδή. Μόνο που αυτή τη φορά, αυτό το swinging party, δεν συμβαίνει on line, αλλά on camera.

«Οταν μπήκαν τα αγόρια στο δωμάτιο και ήρθε να με φιλήσει ο δικός μου, κόντεψα να βάλω τα γέλια, αλλά δεν το έκανα για να μην προδοθώ» λέει η παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι με τον «σύντροφό» της. Αργότερα, οι δυο τους κληρώθηκαν με διαφορετικούς παρτενέρ και οδηγήθηκαν σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες.

Από τους πρώτους κιόλας διαλόγους, οι γυναίκες και οι άντρες του «Game of love» κάνουν τους αντίστοιχους παίκτες του «Power of love» του ΣΚΑΪ να μοιάζουν με πυρηνικούς φυσικούς. Τα έχει αυτά η κατάρα του franchise: όσο πληθαίνουν οι αλυσίδες με τις απομιμήσεις, το εμπόρευμα όλο και φτηναίνει.

«Είσαι fit- είσαι τουμπανέ» ήταν η ατάκα με την οποία ένας παίκτης σκέφτηκε να φλερτάρει μία παίκτρια. Καλώς ορίσατε στη φωλιά του κάγκουρα!

Τι να κάνει και ο έρμος ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος; Συμπαθέστατος κατά τα λοιπά, αλλά να τον λυπάσαι ώρες ώρες με αυτό που καλείται να κάνει – θα μπορούσε να αρνηθεί φυσικά, δεν τον απείλησαν με όπλο για να υποδυθεί τον οικοδεσπότη.

«Θέλω να καλέσεις τον Παναγιώτη σε ένα αισθησιακό μπάνιο στο τζακούζι και να του αποσπάσεις ένα ερωτικό φιλί» λέει ο οικοδεσπότης στην «Μολδαβή καλλονή Μικαέλα» που είναι «σε σχέση» με κάποιον άλλο παίκτη. Και συνεχίζοντας: «το βραβείο είναι 500 ευρώ – καλό;».

Ακολούθησαν υποβρύχιες λήψεις με κοντινό στο μπραζίλιαν μαγιό της Μικαέλας και κάπου εδώ, το «Ελα ν’αγαπηθούμε ντάρλινγκ» συναντά το «Τρελό θηριοτροφείο».

Ομορφα κορίτσια που θέλουν να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ και μάλλον βαρέθηκαν να τραβιούνται από κάστινγκ σε κάστινγκ, αγόρια που θέλουν να πληρώσουν τα κοινόχρηστα και σκέφτηκαν να δώσουν το σπίτι τους σε Airbnb και να κλειστούν στο «ξενοδοχείο του έρωτα» μπας και βγάλουν κανά χαρτζιλίκι, η αίσθηση της κρεατομηχανής και κερατομηχανής που εδώ και μία δεκαετία εκκολάπτεται στο ίντερνετ: όλα αυτά, φάτσα κάρτα στη μικρή, πολύ μικρή και ποταπή κάτι τέτοιες ώρες, οθόνη μας.

Αν η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο κρεβάτι, πόσοι άραγε είναι διατεθειμένοι εκεί έξω να κοιμηθούν στον καναπέ;

protagon.gr

One thought on “Στη φωλιά του κάγκουρα και της αντροχωρίστρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook