Στη… μάχη οι αθλητές Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ

στη-μάχη-οι-αθλητές-κανόε-καγιάκ-του-ν-499502

Ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2017 για τους αθλητές Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου λαμβάνουν μέρος στην α’ φάση προκρίσεων για την συγκρότηση της προεθνικής ομάδας, που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές του ΝΟΧ θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Ανδρών, με τους Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο και Χρήστο Μεταξά, στους Εφηβους με τους Ιωάννη Αντωνίου, Δημήτριο Βαρβαντάκη, Γεώργιο Γεραιουδάκη, Ιωάννη Κουτσοποδιώτη, Αναστάσιο Μελεμενή, Ελευθέριο Πολυχρονάκη, Κυριάκο Ποντικάκη, Γεώργιο Σηφάκη, Aθανάσιο Τζανακόπουλο και Χρήστο Τσουπάκη και στις Νεανίδες με τις Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Δέσποινα Σώκου, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου και Μαρία Μελεμενή.

Ολοι οι αθλητές του ΝΟΧ θα αγωνιστούν σε αποστάσεις των 200 και 2.000 μέτρων στο καγιάκ, καθώς και στην απόσταση των 5.000μ. στο τρέξιμο οι έφηβοι και οι νεανίδες, με την πρόκριση στην επόμενη φάση ν’ αναμένεται να δοθεί στο 60-70% των αθλητών σε κάθε αγωνιστική κατηγορία.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο βοηθός εφόρου, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

Να σημειωθεί ότι και το 2017, επίσημος Χορηγός του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παραμένει η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE A.E., τους οποίους ο ΝΟΧ ευχαριστεί θερμά.

• ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 15:30 – 17:30.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανόλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook