Στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ με τον Τσίπρα ο Σταθάκης

στη-θεσσαλονίκη-για-την-δεθ-με-τον-τσίπ-128811

stathakisΣτη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, συμμετέχοντας στην αντιπροσωπεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη ο κ. Σταθάκης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η εκποίηση του δημόσιου πλούτου και η πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία.

Την επομένη, Παρασκευή 12/9, θα περιοδεύσει στην περιοχή της Σίνδου και θα επισκεφτεί τη Βιομηχανία γεωργικών φαρμάκων «Ευθυμιάδης» και τη Χαλυβουργία Θεσσαλονίκης, ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και των Ομοσπονδιών των επαγγελματοβιοτεχνών και θα αναπτύξει τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 13/9, μαζί με τον Πρόεδρο και την υπόλοιπη αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο βουλευτής Χανίων θα συναντηθεί με το Δ.Σ. της Helexpo και θα επισκεφτεί τα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης, ενώ το βράδυ θα παραβρίσκεται στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Τέλος, την Κυριακή θα συμμετέχει στη συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι προτάσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την έξοδο από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας και την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της χώρας.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook