Στην Κρήτη σήμερα και την Πέμπτη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

στην-κρήτη-σήμερα-και-την-πέμπτη-ο-πανα-445353

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο ημερίδας για θέματα λιμενικής πολιτικής, λιμενικών υποδομών και θαλασσίου τουρισμού, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό.

Σήμερα Τετάρτη ο κ. Κουρουμπλής, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, και με το Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Την Πέμπτη (18/01), ο κ. Κουρουμπλής θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, με το Δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη, τον Λιμενάρχη Ρεθύμνου, Πλωτάρχη Λ.Σ. Κωνσταντίνο Καστρινάκη, και με την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Μαρία Λιονή.

Στη συνέχει ο ΥΝΑΝΠ θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί την ΑΕΝ Κρήτης, και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, τον Δήμαρχο της πόλης, Τάσο Βάμβουκα, τον Λιμενάρχη Χανίων Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., Χρήστο Κουβάτσο, και με τον Αντιπεριφερειαρχή, Απόστολο Βουλγαράκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook