Σήμερα στα Χανιά το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Τσώνη

σήμερα-στα-χανιά-το-τελευταίο-αντίο-στ-533713

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο Ακρωτήρι θα γίνει, η κηδεία της ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι της Μαίρης Τσώνη, την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων, όπου θα ψαλλεί η Εξόδιος ακολουθία.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων.

Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από ώρα 3 μμ.

Η μικρή κόρη στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου, η συνεργασία της με τον The Boy που θα ξεχαστεί δύσκολα με το σχήμα των Mary & the Boy, μικροί αλλά χαρακτηριστικοί ρόλοι στο θέατρο αλλά και μια πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από κάμερες και σκηνές, στα παρασκήνια, εκεί που αναζητούσε συνεχώς κάτι νέο και δημιουργικό.

Σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο «Κακό», στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Η Μαίρη Τσιώνη ήταν και τραγουδίστρια στο συγκρότημα Mary & The boy.

Η Μαίρη Τσώνη, όπως είχε πει σε συνεντεύξεις της, γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Η ηθοποιός είχε φοιτήσει στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, ωστόσο στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και σπούδασε μιούζικαλ στη σχολή Μusical Τheater Dance Attic, από την οποία αποφοίτησε το 2005. Στη συνέχεια προέκυψε το μουσικό της συγκρότημα και επέστρεψε στην Ελλάδα.
Το τελευταίο διάστημα ζούσε στα Εξάρχεια. Ακόμα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της. Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της νεαρής ηθοποιού, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

«Πράγματι διενήργησα τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης ηθοποιού, διαπίστωσα ότι δεν έφερε εξωτερικά κακώσεις και πρόσθετα διαπίστωσα ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων», ανέφερε ο κ. Καρακούκης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και ότι οι τοξικολογικές και ιστολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook