Στα Χανιά θα γυριστεί γαλλικό ριάλιτι | Δείτε τι θα βάλουν τους παίκτες να κάνουν…

στα-χανιά-θα-γυριστεί-γαλλικό-ριάλιτι-527911

Στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τα γυρίσματα ενός γαλλικού ριάλιτι με τον τίτλο «Les Vacances des Anges» (Οι Διακοπές των Αγγέλων). Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που προβάλλεται στη Γαλλία κάθε μέρα από το εθνικό κανάλι NRJ12 και το οποίο την προηγούμενη σεζόν γυρίστηκε στις ΗΠΑ, την Κούβα και το Μεξικό.

Φέτος τα γυρίσματα θα γίνουν στα Χανιά και μέλη της παραγωγής ήδη εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο το concept του ριάλιτι το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από όσα έχουμε δει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr, οι 15 συμμετέχοντες θα μείνουν σε μία βίλα στην οποία θα υπάρχουν κάμερες που θα καταγράφουν τις κινήσεις τους σχεδόν όλη την ημέρα.Συγχρόνως οι παίκτες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας διάφορες εργασίες όπως καθαρισμός παραλίας, συλλογή απορριμμάτων, βοήθεια στους οδοκαθαριστές κ.ά. Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία τις εργασίες, θα «ανταμειφθούν» με ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους ή ακόμα και με μία επίσκεψη σε club.

Το ριάλιτι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη Γαλλία καθώς το παρακολουθεί χιλιάδες κόσμος και σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που θα αποτελέσει και ένα είδος καλής διαφήμισης για τα Χανιά καθώς τα πλάνα από την πόλη αναμένεται να είναι πολλά και… εντυπωσιακά!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook