Στα Χανιά η τελική φάση του Παγκρήτιου Εργασιακού μπάσκετ

στα-χανιά-η-τελική-φάση-του-παγκρήτιου-763003

H τελική φάση του Παγκρήτιου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, αυτό το Σαββατοκύριακο (3 και 4 Νοεμβρίου) στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Σε αυτή τη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές στο εργασιακό πρωτάθλημα, της περιόδου 2017-2018, των τεσσάρων Νομών της Κρήτης, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και η Σητεία που αντιπροσωπεύει το Νομό Λασιθίου.

Στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής (2/11) που έγινε στο Δημαρχείο Χανίων, το “παρών” έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σταύρος Φιωτάκης, η Προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων Λίνα Ψούνη, ο αρμόδιος για το εργασιακό πρωτάθλημα από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Χανίων Γιώργος Μαρκουλάκης, ο εκπρόσωπος των διαιτητών Νώντας Χριστινάκης και ο εκπρόσωπος της ομάδας των Χανίων Κώστας

Μπουζουνιεράκης.

“Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έχει καθιερωθεί την τελευταία 7ετία. Οι πρωταθλητές των Νομών της Κρήτης διαγωνίζονται κάθε χρόνο σε έναν διαφορετικό Νομό για την καλύτερη ομάδα μπάσκετ του νησιού, στο εργασιακό πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που φιλοξενούμε φέτος, ως Δήμος Χανίων, το συγκεκριμένο τουρνουά και θα παρακολουθήσουμε πλούσιο θέαμα από παίκτες που παίζουν για τη χαρά του αθλήματος”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Φιωτάκης.

Μάλιστα, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το ξενοδοχείο Τroulakis Village, για την δωρεάν παροχή κλινών για τη διανυκτέρευση των ομάδων.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου έγινε και η κλήρωση της τελικής φάσης.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

19,30: Χανιά-Ρέθυμνο

21,30: Ηράκλειο-Σητεία

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

19,00: Μικρός Τελικός

21,00: Μεγάλος Τελικός

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook