«Στα μαύρα» τα Χανιά για τον 17χρονο που σκοτώθηκε στην αγαπημένη του παραλία | Photos + Video

στα-μαύρα-τα-χανιά-για-τον-17χρονο-που-723535

Ένα πολύ αγαπητό παιδί της Χανιώτικης κοινωνίας, ποδοσφαιριστής στην εφηβική ομάδα της «Ιωνίας», βρήκε την Τρίτη τραγικό θάνατο όταν έπεσε σε βράχια από ύψος 8-10 μέτρων, στην παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, στο Ακρωτήρι Χανίων.

ΕΔΩ: Τραγωδία στα Χανιά | Νεκρός ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έπεσε στα βράχια στα Σεϊτάν Λιμάνια | Photos + Video

Η είδηση του θανάτου του Ματέο Μπασάλλι, έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Αλβανική Κοινότητα των Χανίων, της οποίας μέλη είναι οι γονείς και οι θείοι του 17χρονου αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της «Ιωνίας».

Η ανακοίνωση της Ιωνίας έχει ως εξής:

»Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΙΩΝΙΑΣ θρηνεί για τον χαμό του ταλαντούχου τερματοφύλακα Ματέο Μπασάλι. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη μας. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του.»

Η ανακοίνωση της Αλβανικής Κοινότητας

«Αγαπητοί αδελφοί,

Είμαστε σε δύσκολη θέση να σας δώσουμε τα πικρά νέα ότι χθες Τρίτη ώρα 18:00 ένας άγγελος μεγάλωσε στον ουρανό…

Ο 17 χρονος Άγγελος Ματέο Μπασάλι, γιος του Debatikut και της Linditës από το χωριό (Buqezë) Πόγκραντετς και κάτοικοι στα Χανιά (Κρήτη) έφυγε από τη ζωή στο άνθος της νιότης…

Ο πόνος είναι μεγάλος… Λέξεις δεν μπορούμε να βρούμε για να δώσουμε κουράγιο σε αυτήν την οικογένεια για την πληγή που της προκάλεσε η ζωή.

Η Αλβανική Κοινότητα Χανίων συμπάσχει με τον πόνο αυτής της οικογένειας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια,

Καλό ταξίδι, Ματέο, στο μονοπάτι της αιωνιότητας.

Η ανακοίνωση του λιμενικού

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος / Ελληνικής Ακτοφυλακής «Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Χανίων, για τον τραυματισμό 17χρονου αλλοδαπού στην θαλάσσια περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια Αρκωτηρίου Χανίων, μετά από πτώση του σε βραχώδη περιοχή, από ύψος 8-10 μέτρων περίπου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιωτικό σκάφος.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο λιμένα Μαραθίου από ιδιωτικό σκάφος, απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ”ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ απογευματινές ώρες χθες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής’

ΒΙΝΤΕΟ:

Στο Πόγκραντετς το «τελευταίο αντίο»

Η σορός του Ματέο, θα ταξιδέψει απόψε για την Αλβανία και αύριο Πέμπτη, στο Πόγκραντετς, τον τόπο καταγωγής των γονέων του, συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook