Σούδα | Η ανεμοθύελλα αποκόλλησε πλωτή δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο λιμάνι της Σούδας, όταν ξαφνικά διαπιστώθηκε ότι πλωτή δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού, από τον Ναύσταθμο είχε “πλεύσει” μέχρι το εμπορικό λιμάνι, αφού πρώτα είχε αποκολληθεί από τη βάση της, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.
Όπως ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Σούδας, “μία πλωτή δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού, αποκολλήθηκε λόγω σφοδρών καιρικών φαινομένων, έφτασε μέχρι το λιμάνι της Σούδας και τον προβλήτα “Αδριάς” όπου προσδέθηκε με την βοήθεια ρυμουλκών σκαφών”. Να σημειωθεί ότι στην δεξαμενή, η οποία ούτως ή άλλως ήταν άδεια, δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά.
Να σημειωθεί ότι οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων, με πτώση κλαδιών στην λεωφόρο Σούδας και στα Νεροκούρου.
zarpa.gr






