Σοκ στη Βρετανία: 26χρονη βιάστηκε 300 φορές από τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν

σοκ-στη-βρετανία-26χρονη-βιάστηκε-300-φορέ-203473

s-708_2Σοκ και φρίκη προκαλεί η ιστορία της 26χρονης Βρετανίδας η οποία αποκάλυψε ότι βιάστηκε 300 φορές από τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν.

Η Sarah Tetley, μιλώντας στο ITV, περιέγραψε τον εφιάλτη της κακοποίησης που βίωσε για περισσότερα από 2 χρόνια στα χέρια του συζύγου της Charlie. Η ίδια ανακάλυψε το τι συνέβαινε το 2013, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι Αρχές ανακάλυψαν στον υπολογιστή του Charlie 316 βίντεο στα οποία είχε καταγράψει τα όσα έκανε στη σύζυγό του.

s-2_2«Σε κάποια από τα βίντεο που είδα δεν μπορούσα να ακούσω την αναπνοή μου και φαίνεται να μην κινούμαι καθόλου. Φαίνεται σαν να είμαι νεκρή σε ορισμένα από αυτά. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε διάφορα αντικείμενα. Ήταν αρκετά ενοχλητικό».

s-1_2Η ίδια υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ναρκώθηκε. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ασαφή και δεν έδειξαν τίποτα ύποπτο. Ο άνδρας ομολόγησε την ενοχή του σε 26 κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook