Σοκ: Σκότωσε στο ξύλο την 4χρονη κόρη του! | Photos

4xronhΑπό τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ξεψύχησε η μικρή Alexa-Marie Quinn, μόλις στα τεσσεράμισι χρόνια της. Ο 31χρονος Carl Wheatley κατηγορείται για το φόνο του κοριτσιού, το οποίο φαίνεται να υπέβαλε σε «επίμονα, παρατεταμένα χτυπήματα».

Ο 31χρονος Βρετανός είχε αναλάβει την κηδεμονία του άτυχου κοριτσιού μόλις τρεις μήνες πριν το φόνο της και, σύμφωνα με το δικαστήριο, ο ξυλοδαρμός της δεν ήταν αποτέλεσμα απλώς και μόνο του ότι έχασε την ψυχραιμία του. Τη χτύπησε επίμονα και συνεχόμενα, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας δέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά με περιορισμένη ευθύνη.

carlaskd2

Το κοριτσάκι ζούσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ανάδοχες οικογένειες της Βρετανίας πριν το τεστ πατρότητας αποδείξει, το 2012, πως ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο 31χρονος. Η κηδεμονία της μικρής είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα της Victoria Quinn αρκετά χρόνια πριν.

Ο Wheatley διεκδικούσε και την κηδεμονία ενός 3χρονου αγοριού και κατηγορείται πως επιχειρούσε να αναλάβει την ευθύνη των παιδιών προκειμένου να έχει δικαίωμα για περισσότερα επιδόματα.

carlaskd3

Στις 12 Μαρτίου του 2014 ο Wheatley κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες αλλά φαίνεται πως η άτυχη Alexa είχε ξεψυχήσει ώρες πριν. Μέσω τηλεφώνου δόθηκαν οδηγίες στον 31χρονο για να επιχειρήσει να επαναφέρει την κόρη του ενώ περιπολικά και ασθενοφόρο έσπευδαν στο σπίτι του. Για το κορίτσι ήταν όμως ήδη αργά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η μικρή είχε χάσει τη ζωή της από τα βαριά τραύματά της.

Φαίνεται πως η Alexa είχε περάσει και τις προηγούμενες ημέρες δύσκολα στα χέρια του πατέρα της καθώς την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι επειδή είχε μελανιές και ένα σπασμένο δόντι. Ανέβαλλε μάλιστα τις συναντήσεις με την πρόνοια, η οποία θα επέβλεπε την ομαλή καθημερινότητα του κοριτσιού, λέγοντας πως είχε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό του.

carlaskd4

«Τις εβδομάδες πριν το φόνο της τη χτυπούσε, τη χτυπούσε δυνατά, τη χτυπούσε ολοένα και περισσότερο. Έκανε τα πάντα για να μην τη δει κανείς, ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ήξερε πόσο κακό της έκανε. Οι νοσοκόμοι είδαν πόσο μελανιασμένο ήταν το κάτω μέρος του κορμιού τη», τόνισε ο εισαγγελέας.

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ