Σοκ: Έλουσε με βενζίνη την 7χρονη κόρη της και της έβαλε φωτιά! | Photos

σοκ-έλουσε-με-βενζίνη-την-7χρονη-κόρη-τ-235687

27xroni miteraΣοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η φρικιαστική πράξη μιας 27χρονης μητέρας- ο Θεός να την κάνει- η οποία προσπάθησε να κάψει ζωντανή την ανήλικη κόρη της.

Η Πόρσε Ράιτ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επειδή την κούραζε πολύ η κόρη της αποφάσισε να την ξεφορτωθεί. Πήρε την 7χρονη και την έβγαλε στον κήπο. Πήρε ένα μπιτόνι με βενζίνη και την έλουσε… Μπορεί η μικρή να έκλαιγε και να την παρακαλούσε να φύγει, εκείνη της φώναζε, ήταν αποφασισμένη.

27xroni mitera.1

Στην συνέχεια άναψε ένα σπίρτο και της το πέταξε! Το κοριτσάκι έπιασε φωτιά και άρχισε να ουρλιάζει από τους φρικτούς πόνους. Για καλή της τύχη, οι γείτονες, οι οποίοι πάγωσαν από το ανατριχιαστικό θέαμα, κάλεσαν την αστυνομία.

Η αδίστακτη γυναίκα συνελήφθη, ενώ η μικρούλα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα τις τελευταίες τρεις μέρες.

27xroni mitera.2

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν το λιγότερο τρομακτικό, ενώ εκείνη συνήθιζε να φέρεται άσχημα στο παιδί. «Το δέρμα της ήταν τόσο καμένο που είχε ξεφλουδίσει παντού, ενώ σε πολλά σημεία είχε εξαφανιστεί. Ήταν τρομερό, έβλεπα το παιδί να υποφέρει».

Πάντως, η 27χρονη και στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για βιαιοπραγία, ενδοοικογενειακή βία και πορνεία, ενώ αυτή τη φορά αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να της επιφέρουν και ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook