ΣΟΚ | Έβαλε κάμερα στο σπίτι για φαντάσματα και «τσάκωσε» τη σύντροφό του με τον ανήλικο γιο του

σοκ-έβαλε-κάμερα-στο-σπίτι-για-φαντάσμ-63776

Ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα!

tasmania

Όταν όμως επέστρεψε από τη δουλειά και είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα, πραγματικά ευχόταν να είχε επιβεβαιωθεί το σενάριο με τα φαντάσματα.

Αντί για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο γιο του!

Αυτή η απίστευτη υπόθεση, απασχολεί το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη της Αυστραλίας.

Και φυσικά, έχει οδηγηθεί στα Δικαστήρια, αφού ο γιος – «εραστής» είναι μόλις 16 ετών!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail πάντως, η 28χρονη, ναι μεν δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστήριξε όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη είναι κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.

Όπως προέκυψε από την εκδίκαση της υπόθεσης, «μητριά» και γιος ήρθαν «πιο κοντά όταν εκείνη μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, εξοργίστηκε τόσο πολύ με αυτά που συνέβαιναν στη «στοιχειωμένη» κουζίνα του που λίγο έλλειψε να επιτεθεί στη σύντροφό του.

Εκείνη στην αρχή προσπάθησε να τον καλοπιάσει και τον διαβεβαίωνε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό αφού η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία, παραδεχόμενος ότι οι δύο τους έχουν έρθει πολλές φορές σε ερωτική επαφή.

Τότε ήταν που ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: dailymail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook