Σοκαριστικό: Ταξιτζής επιχείρησε να βιάσει νεαρές που αποκοιμήθηκαν στο ταξί του!

σοκαριστικό-ταξιτζής-επιχείρησε-να-β-232142

cab-660Να βιάσει δύο γυναίκες που αποκοιμήθηκαν στο ταξί του, επιχείρησε ένας ταξιτζής στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας μάλιστα στους αστυνομικούς, ότι «οι ορμόνες του βρίσκονταν σε υψηλό επίπεδο»!

Ο 52χρονος Ντέιβιντ Πέρι, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες έβαλε στόχο γυναίκες ηλικίας περίπου 20 ετών, οι οποίες είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ έπειτα από νυχτερινές εξόδους τους, και όταν μπήκαν στο ταξί του τις πήρε ο ύπνος.

Οι δύο ταυτοποιημένες επιθέσεις συνέβησαν τον Ιανουάριο και τον Μάιο του 2013, και σήμερα ο 52χρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση, ενώ η Scotland Yard πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες γυναίκες θύματά του, που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

david

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο Ντέιβιντ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «ανησυχούσε για το τι μπορεί να κάνει» και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια για το υψηλό επίπεδο ορμονών του, μετά τον χωρισμό του.

Ο δικαστής έκανε λόγο για «σοβαρή ψυχολογική ζημιά» στα θύματά του και είπε στον Ντέιβιντ ότι συνιστά «υψηλό κίνδυνο» για άλλες γυναίκες, αν του επιτραπεί να μείνει ελεύθερος.

Ο Ντέιβιντ, ο οποίος είναι οδηγός ταξί εδώ και 25 χρόνια, παραδέχτηκε την ενοχή του σε τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας βιασμού και της σεξουαλικής επίθεσης.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook