Σοκαριστικό βίντεο | Η στιγμή που κλωτσάνε κάποιον από το παράθυρο λεωφορείου εν κινήσει

σοκαριστικό-βίντεο-η-στιγμή-που-κλωτσ-123985

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο μιας απίστευτης επίθεσης, σε επιβάτη διώροφου λεωφορείου. Με μία κλωτσιά τον πέταξαν από το ψηλότερο παράθυρο του οχήματος, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, με τον άνδρα να πέφτει στο οδόστρωμα.

Το βίντεο καταγράφηκε από επιβάτη άλλου λεωφορείου που ακολουθούσε, ενώ οι κάμερες από το εσωτερικό του οχήματος που ήταν ο «τόπος του εγκλήματος», αποκάλυψαν πως ένας επιβάτης πλησίασε το θύμα και με μία κλωτσιά στο στήθος τον εκσφενδόνισε από το παράθυρο!

london-busesΤο υλικό προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, με αντικείμενο την εγκληματικότητα στους δρόμους στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, καθώς καταγράφηκαν περίπου 20.000 περιστατικά μόνο στα λεωφορεία τη χρονιά που πέρασε. «Αν και βλέπουμε καθημερινά τη βία, είναι σοκαριστικό το θέμα μιας τόσο σκληρής επίθεσης. Δεν έχω αντικρίσει ξανά κάτι τέτοιο» είπε ο επιθεωρητής Τόνι Μπαρούν, ειδικός για την ασφάλεια στις μεταφορές. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δράστη, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Πηγή: iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook