Σοκαριστικό: Αστυνομικός μπέρδεψε το όπλο του με συσκευή ηλεκτροσόκ και σκότωσε ύποπτο!

σοκαριστικό-αστυνομικός-μπέρδεψε-το-234419

hlektrosokΈνας 73χρονος έφεδρος αστυνομικός από την Οκλαχόμα πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος έναν ύποπτο που μόλις είχε συλλάβει, επειδή μπέρδεψε το όπλο του με το τέιζερ (συσκευή που προκαλεί ηλεκτροσόκ)!

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 44χρονος Έρικ Χάρις, ο οποίος βρισκόταν σε αναστολή, προσπάθησε να πουλήσει πυρομαχικά και ένα τουλάχιστον όπλο σε μυστικούς αστυνομικούς, σε οργανωμένη επιχείρηση. Μετά από τη συναλλαγή, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος διέφυγε.

Στην συνέχεια αφού τον κυνήγησαν, κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον έριξαν στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο ύποπτος φέρεται να είχε το χέρι του κοντά στην τσέπη του μπουφάν του, επιχειρώντας να βγάλει κάτι από μέσα.

Τότε ήταν που επενέβη ο Ρόμπερτ Μπέιτς, ο οποίος νομίζοντας ότι είχε βγάλει το τέιζερ για να του κάνει ηλεκτροσόκ, τον πυροβόλησε με το όπλο του! Ο Χάρις εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία, όμως, δεν σκοπεύει να κάνει περαιτέρω έρευνα για το συμβάν, αφού όπως γράφει η εφημερίδα The Guardian, «δεν τους έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο από το γραφείο του σερίφη».

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook