Σκύλος ζει έξι χρόνια στον τάφο του αφεντικού του | Photos

dog germany1Πεθαίνουν αγαπητά μας πρόσωπα, και δεν μπορούμε να θυμηθούμε τα μάτια τους μετά από λίγο καιρό! Ένα γερμανικό Shepherd με το όνομα Capitan εξαφανίστηκε από το σπίτι του όταν ο ιδιοκτήτης του Manuel Guzman, πέθανε ξαφνικά, το 2006. Οι συγγενείς έψαξαν, δεν το βρήκαν και νόμισαν ότι το είχε σκάσει ή το είχε πατήσει αυτοκίνητο καθώς περιπλανιόταν.

dog germany2Μια εβδομάδα μετά, όταν πήγαν να επισκεφθούν τον τάφο του θανόντος, βρήκαν τον Capitan να στέκεται στο πλάι του…«Δεν τον είχαμε πάει ποτέ στο νεκροταφείο. Είναι μυστήριο το πως κατάφερε να το βρει», δήλωσε η οικογένεια του.
dog germany3
Το σκυλί αναγνώρισε τους συγγενείς, τους ακολούθησε σπίτι αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο νεκροταφείο. Σήμερα, έξι χρόνια μετά, ο Capitan, ζει ακόμα δίπλα στον τάφο του αφεντικού του, στο νεκροταφείο της Villa Carlos Paz, στο κέντρο της Αργεντινής. Όσες φορές ο γιος προσπαθεί να το φέρει πίσω στο σπίτι, εκείνο μένει λίγο και μετά ξαναγυρνά, πάντοτε πριν σκοτεινιάσει. Οι εργαζόμενοι πλέον φροντίζουν τον Capitan γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το πλάι του αφεντικού τους…

dog germany4

Το σκυλάκι το είχε αγοράσει ο Manuel Guzman δώρο στον 13χρονο γιό του, το 2005. Το Μάρτιο της επόμενης χρονιάς ο Manuel απεβίωσε ξαφνικά. Όταν επέστρεψαν σπίτι από την κηδεία οι συγγενείς δεν βρήκαν το σκυλί πουθενά, ώσπου το συνάντησαν μπροστά τους μια εβδομάδα μετά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Διευθυντή του νεκροταφείου, ο Capitan εμφανίστηκε μια μέρα μόνος του, περιπλανήθηκε για λίγο ανάμεσα στους τάφους, και όταν ανακάλυψε αυτόν του αφεντικού του, κάθησε δίπλα του.

dog germany5

Το προσωπικό λέει ότι μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να κάνει μια μικρή βόλτα τριγύρω αλλά μόλις η ώρα πάει έξι το απόγευμα ακριβώς, επιστρέφει κάθε μέρα και ξαπλώνει πάνω στον τάφο του αφεντικού του.

 

Πηγή: defencenet

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔεν θα πιστεύετε πόσες προσλήψεις στο Δημόσιο έκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος!
Επόμενο άρθροΧανιά | Βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του στις Βουκολιές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ