Σημαντική νίκη στη Νίκαια για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

σημαντική-νίκη-στη-νίκαια-για-τον-νοχ-α-511688

Στόχος επετεύχθη για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES ο οποίος κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Νίκαιας, επικρατώντας του Ιωνικού με το τελικό σκορ 7-5. Μια νίκη που διατηρεί την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα σε τροχιά ώστε να είναι παρούσα -στο τέλος της κανονικής περιόδου- στον όμιλο ανόδου και να διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για το πρωτάθλημα της Α1.

Ετσι, οι υποχρεώσεις για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στο β’ γύρο ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο και στόχος είναι να συνεχίσουν να είναι ανάλογες στα επόμενα παιχνίδια.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχτηκε ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης με 3 γκολ, ενώ 2 σημείωσε ο Χαριτάκης και από 1 οι Κατσουλάκης και Παπαδόπουλος.

Τα 8λεπτα: 1-2, 1-1, 2-2, 1-2

Ιωνικός (Δημήτρης Κρητικός): Παρασκευόπουλος, Αργυρακούλης, Δραγώνας Ευαγγ. 1, Καρακάσης 2, Καπότσης, Ψιρογιάννης Παναγ. 2, Θέος, Παυλάκης, Δραγώνας Μιχ., Καραχριστοδούλου, Ψιρογιάννης Ι., Κουλαξίζης, Τουριόγλου, Παττακός, Σημαντήρης

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος 1, Φύταλης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 3, Βιζυράκης, Μαραγκουδάκης, Χατζηιωάννου, Μυγιάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook