Σημαντικές επιστροφές στον ΟΦΗ

σημαντικές-επιστροφές-στον-οφη-673147

Η νίκη επί του Παναιγιάλειου (7-0) αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος προετοιμάζεται ήδη για το επόμενο παιχνίδι στην Καλαμαριά, με τον Απόλλωνα Πόντου (Κυριακή 29/4, 5μμ, Ertpaly1).

O ΟΦΗ ψάχνει ένα βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Super League, ωστόσο ο στόχος στο παιχνίδι είναι η νίκη, καθώς θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει σημαντικές επιστροφές από τιμωρίες και τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, οι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης, εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και επιστρέφουν, ενώ οι Βουό, Παπαστεριανός ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα και βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Λεάλ, για τον οποίο ο προπονητής του ΟΦΗ θα αποφασίσει στην προπόνηση του Σαββάτου (4μμ), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο τιμωρημένος Μάνος και οι τραυματίες Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου με απευθείας πτήση για τη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει τη Δευτέρα το πρωί στο Ηράκλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook