Σε ρακοκάζανο στον Αποκόρωνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Photos

σε-ρακοκάζανο-στον-αποκόρωνα-ο-κυριάκ-454493

Στα Χανιά βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά την παρουσία του στις εκδηλώσεις στο Αρκάδι (δες ΕΔΩ), έδωσε μία μεγαλειώδη ομιλία το απόγευμα στον Έσπερο (δες ΕΔΩ).

Μετά την ομιλία, ο κ. Μητσοτάκης παρέμεινε στην περιοχή του Αποκόρωνα καθώς ήταν καλεσμένος σε ένα παραδοσιακό ρακοκάζανο.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε σε ρακοκάζανο στο χωριό Μάζα, όπου παρακολούθησε τη διαδικασία απόσταξης της τσικουδιάς, όμως αναγκάστηκε να φύγει μετά από λίγο καθώς έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι.

mitsotakis_apokoronas-2

mitsotakis_apokoronas-1Πήγε, ωστόσο, στο σπίτι του στελέχους της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Αποκόρωνα, Γιώργου Μαρκουλάκη, όπου είχε στηθεί γλέντι και φυσικά τραπέζι στρωμένο με άφθονους παραδοσιακούς μεζέδες και τοπικό κρασί.

mitsotakis_apokoronas-4Ο κ. Μητσοτάκης απόλαυσε το δείπνο ενώ έδειξε μεγάλη προτίμηση στο γουρουνόπουλο στο φούρνο, ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να μιλά με κόσμο αλλά και να απολαμβάνει τα ριζίτικα και τις μαντινάδες από τους παρευρισκόμενους.

mitsotakis_apokoronas-7

mitsotakis_apokoronas-5

mitsotakis_apokoronas-3

mitsotakis_apokoronas-6Η βραδιά ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη, με επισκέψεις στην 115 Πτέρυγα Μάχης, στην οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου, στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, στο ΜΑΙΧ, στο Επιμελητήριο Χανίων αλλά και στη Δημοτική Αγορά.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook