Σε καταυλισμό προσφύγων ο Τζουντ Λο | Video

Ο ηθοποιός Τζουντ Λο κι άλλοι Βρετανοί συνάδελφοί του επισκέφθηκαν σήμερα ένα πρόχειρο θέατρο που έχει στηθεί εντός της «Ζούγκλας» του Καλαί (βόρεια) και ανέγνωσαν ενώπιον περίπου 200 μεταναστών κείμενα που έχουν γράψει πρόσφυγες με στόχο την επαγρύπνηση της βρετανικής κοινής γνώμης σχετικά με την τύχη των ανηλίκων που παραμένουν χωρίς οικείους τους στον καταυλισμό προσφύγων της Γαλλίας.
Η επιχείρηση αυτή αποτελεί συνέχεια της ανοικτής επιστολής που εστάλη πρόσφατα στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, την οποία υπογράφουν 100 σημαίνουσες προσωπικότητες της Βρετανίας μεταξύ αυτών οι ηθοποιοί Ίντρις Έλμπα και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Σε αυτήν την επιστολή απευθύνεται έκκληση προς τον Βρετανό πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να μεταφερθούν σε βρετανικό έδαφος οι ανήλικοι που παραμείνουν εγκλωβισμένοι στο Καλαί και έχουν συγγενείς στη Βρετανία.

Ο Τζουντ Λο έφθασε νωρίς το απόγευμα στην «Ζούγκλα» όπου 3.700 μετανάστες, σύμφωνα με τα στοιχεία των γαλλικών αρχών, ζουν σε επισφαλείς συνθήκες.
Ο διάσημος καλλιτέχνης διέσχισε πεζή τον καταυλισμό και κατευθύνθηκε στον χώρο του Good Chance Theatre, μετέδωσε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.


Calais: Jude Law et d’autres comédiens… από ladepechefr

Πηγή : newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ