Σε ένα λεπτό έγινε το κακό στο γήπεδο του Ηροδότου | Όλα ξεκίνησαν από ένα… πανό

σε-ένα-λεπτό-έγινε-το-κακό-στο-γήπεδο-το-170354

gipedo_irodotosΈνα λεπτό χρειάστηκε για να γίνει το κακό στο γήπεδο του Ηροδότου την περασμένη Κυριακή με θύμα έναν 46χρονο που σήμερα νοσηλεύεται στην εντατική του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία.

Τόσος είναι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο χρόνος που χρειάστηκαν οπαδοί της κρητικής ομάδας να σπάσουν μια πόρτα που οδηγούσε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φτάσουν στην απέναντι κερκίδα από τη δική τους και να επιτεθούν σε οπαδούς του Εθνικού.

Όπως περιέργραψε ο 27χρονος που σήμερα προφυλακίστηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια, όλα ξεκίνησαν όταν αυτός με τον 22χρονο, που αφέθηκε ελεύθερος, βγήκαν από τη θύρα των οπαδών του Ηροδότου με στόχο να πάρουν ως έπαθλο ένα πανό των Πειραιωτών.

Αφού λοιπόν βγήκαν από τη θύρα έκαναν τον γύρο του γηπέδου, μπήκαν στο χώρο που βρισκόταν μπροστά από τους οπαδούς του Εθνικού και άρχισαν να τραβάνε το πανό. Εκεί, όπως ισχυρίστηκαν και οι δύο, υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση με βρισιές χωρίς να σημειωθεί συμπλοκή. Κατά τον 27χρονο, εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν δύο παράγοντες του Ηροδότου που τον απομάκρυναν από το σημείο.

Αλλά το κακό είχε γίνει καθώς στη θέα του συντρόφου τους να βρίζεται με τους οπαδούς του Εθνικού άλλοι θερμοαίμοι έσπασαν την ενδιάμεση πόρτα, διέσχισαν περιμετρικά τον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους Πειραιώτες με το τραγικό αποτέλεσμα.

Ο 27χρονος επιμένει ότι ήταν παρών μόνο στην πρώτη λεκτική αντιπαράθεση και όχι στη «σώμα με σώμα» συμπλοκή που ακολούθησε και γι’ αυτό εξηγεί την εμπλοκή του στην υπόθεση. Αντίθετα ο δεύτερος προφυλακιστέος για την υπόθεση, ένας 24χρονος οπαδός του Ηροδότου, υποστήριξε, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, ότι δεν ήταν παρών σε καμία από τις δύο στιγμές και ότι δεν κουνήθηκε ούτε ρούπι από τη θέση του.

Πλέον ανακριτής και εισαγγελέας θα περιμένουν και την απολογία του 32χρονου που παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης ελπίζοντας ότι θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την επικράτεια.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook