Σδράκας: «Η ομορφιά του μπάσκετ είναι ότι τίποτε δε θεωρείται δεδομένο» | Δείτε εδώ βίντεο με τα highlights

σδράκας-η-ομορφιά-του-μπάσκετ-είναι-ό-327681

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Κύδωνα επί του Πανναξιακού δήλωσε πως είναι ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας, Κώστας Σδράκας, ο οποίος τόνισε επίσης ότι η ομορφιά του μπάσκετ είναι ότι τίποτε δε θεωρείται δεδομένο.

Αναλυτικά:

Κώστας Σδράκας (Προπονητής Κύδωνα Χανίων):

Για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό: «Το είπαμε εξ αρχής. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη που πέτυχαν τα παιδιά. Η ομορφιά του μπάσκετ είναι ότι τίποτε δε θεωρείται δεδομένο. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά. Από δική μας αστοχία το ματς πήγε να γυρίσει και να το χάσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Πρέπει να πάμε παντού για τη νίκη. Πρέπει να χτυπάμε όλα τα ματς. Έτσι θα πάρουμε τη σωτηρία. Έχουμε τους πρωτοπόρους στην έδρα μας και εκείνους που πάνε για υποβιβασμό εκτός έδρας. Αυτό δεν είναι τόσο καλό. Πρέπει όμως να χτυπήσουμε όλα τα ματς. Μακάρι να είχαμε μια νίκη παραπάνω».

Για την ενίσχυση του κόσμου: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι να μας στηρίζει. Πάλι ήταν ο 6ος παίκτης στο τέλος και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε συνέχεια κοντά μας».

Ζαφείρης Υφαντόπουλος (Παίκτης Κύδωνα Χανίων):

Για το ματς με τον Πανναξιακό: «Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς αλλά είναι μια απλή νίκη και τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που βρίσκονται ψηλά αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να χτυπήσουν άνοδο, όπως είναι ο Πανναξιακός. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι είναι εφικτή η παραμονή. Είμαστε ομάδα είμαστε δεμένοι και πιστεύω ότι αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook