Σήκωσαν το αυτοκίνητο στα χέρια, για να περάσει το πούλμαν! | Video

σήκωσαν-το-αυτοκίνητο-στα-χέρια-για-να-269992

Με τον πιο… άμεσο και παραδοσιακό τρόπο λύθηκε η κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκάλεσε ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο του Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Λίγο μετά τις 12:30, πούλμαν του ΚΤΕΛ Ηλείας ανέβαινε την Πατρών με προορισμό προς τη Νότια Ηλεία, όταν στη διασταύρωση με τη Μανωλοπούλου, στην αρχή της ψαραγοράς, του έστησε… μπλόκο ένα ΙΧ.

Ο οδηγός είχε αφήσει το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο σχεδόν στη μέση του δρόμου, με συνέπεια το πούλμαν να μην μπορεί να περάσει.

Παρά τις συνεχόμενες κόρνες και την «ουρά» αυτοκινήτων που σχηματίστηκε στην οδό Πατρών, ο οδηγός ήταν άφαντος!

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Τροχαίας για να δώσουν λύση στο πρόβλημα, και ενώ ο γερανός έμοιαζε ως η μοναδική λύση, ορισμένοι πολίτες -οι δυνατότεροι!- αποφάσισαν να δράσουν άμεσα και από κοινού προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα

Και έτσι έγινε! Τέσσερις άνδρες με 2-3 κινήσεις κατάφεραν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να περάσει το πούλμαν, αποσπώντας τις επευφημίες των συμπολιτών τους.

Ο δε οδηγός, εμφανίστηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κι αφού η μίνι περιπέτεια είχε τελειώσει, ωστόσο δεν απέφυγε τα παρατεταμένα επιφωνήματα αποδοκιμασίας!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook