Ραντεβού με τη ιστορία έχει ο Α.Ο.Χανιά | Σήμερα στις 5 στις Μουρνιές | Πάμε γερά…

ραντεβού-με-τη-ιστορία-έχει-ο-α-ο-χανιά-30471

AOXΤα όποια εμπόδια που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες με τα εισιτήρια του αγώνα και την προσέλευση κόσμου, περισσότερο πεισμώνουν, παρά απογοητεύουν τους παίκτες του ΑΟΧ που θα μπουν «μανιασμένα»  σήμερα στο ματς με την Γλυφάδα!

Οι παίκτες του ΑΟΧ ξέρουν ότι έχουν μοναδικό ραντεβού με την ιστορία και για το λόγο αυτό δεν τους αποσπά η περιρρέουσα κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί και έχει καλύψει το αγωνιστικό σκέλος της  σπουδαίας αναμέτρησης.

Χθες το πρωί έγινε η τελευταία -χαλαρή- προπόνηση, όπου επιβεβαιώθηκε ότι θα απουσιάσει ο Λευτέρης Ψυχουντάκης, που έχει υποστεί διάσειση και δεν ρισκάρει ουδείς τη συμμετοχή του.

Απόντες και οι τιμωρημένοι Τσάτσος και Κορτσινίδης, ενώ επιστρέφει από τιμωρία, ο Νίκος Μποχώνης.

Η αποστολή διανυκτέρευσε ξενοδοχείο AVRA στο Κολυμπάρι και όλοι μαζί θα μεταβούν σε λίγη ώρα στο γήπεδο των Μουρνιών.

Στο μεταξύ η αναγκαστική απουσία του Λευτέρη Ψυχουντάκη αλλάζει τα πλάνα του Μουράτ Σεροπιάν που σκέφτεται με ποιον θα αντικαταστήσει τον Ασηγωνιώτη αμυντικό, στο κέντρο άμυνας της ομάδας του.

Η πιο πιθανή επιλογή ακούει στο όνομα Ζντράβγκοβιτς που θα βρίσκεται στο πλευρό του Βουρβαχάκη. Ούτως ή αλλως, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Από κει και πέρα, τερματοφύλακας θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Ταταράκης, δεξιά ο Καμπλιώνης, στα χαφ οι Τσατσαρής και Παπαζούδης, δεξιά ο Δουμάνης και αριστερά ο Μποχώνης και ο Ντίνος Πάγκαλος πίσω από τον Σαντριά, με τον Γωνιωτάκη να διεκδικεί θέση στην 11άδα.

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook