Ρίξτε τα τείχη… Έρχονται τα καινούργια iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, οι πωλήσεις των οποίων έχουν σημειώσει ήδη ρεκόρ στο εξωτερικό (13 εκατομμύρια συσκευές σε διάστημα τριών ημερών).

Στη χώρα μας η COSMOTE και η Vodafone ανακοίνωσαν σήμερα ότι από τις 9 Οκτωβρίου θα διαθέσουν τα καινούργια iPhone μέσω των δικτύων καταστημάτων τους, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές τους να τα αποκτήσουν φθηνότερα, μέσω των προγραμμάτων που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες. Αντίστοιχα προγράμματα θα διαθέσει και η Wind.

Συγκεκριμένα, η COSMOTE ανακοίνωσε ότι θα παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αλλάξουν την παλιά τους συσκευή με τα νέα iPhone, μέσω της υπηρεσίας εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Επίσης, η απόκτησή τους θα συνδυάζεται και με διάφορα αξεσουάρ.

Kαι τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+, κάτι που σύμφωνα με την COSMOTE η οποία διαθέτει δίκτυο 4G+, αναμένεται «να απογειώσει την εμπειρία mobile internet των χρηστών».iphone_6s

Από την πλευρά της η Vodafone σημειώνει ότι «Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, μπορούν από σήμερα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο www.vodafone.gr/iPhone-6S. Στη σελίδα του Vodafone eshop θα είναι σύντομα διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, καθώς και αποκλειστικές προτάσεις ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στιλ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Ειρηνοδικείο Χανίων δικαίωσε δανειολήπτρια | Μηδενικές δόσεις για το χρέος της
Επόμενο άρθροΘρήνος… “Έπεσε” πάλι το Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ