Ρίγη συγκίνησης στον μνημόσυνο του σμηναγού Ηλιάκη | Photos

Στην Κάρπαθο έγινε και φέτος η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Σμηναγού Κωνσταντίνου ηλιάκη

Σε μια περίοδο που τα εθνικά θέματα κυριαρχούν στην καθημερινότητα της χώρας, η θυσία του Κώστα Ηλιάκη είναι σημαντικό να μην γίνει ένα ετήσιο μνημόσυνο. Ο Κώστας Ηλιάκης με τον θάνατό του έγινε σύμβολο που πρέπει να το κρατήσουμε ψηλά. Με κάθε τρόπο.

Στην τελετή στην Κάρπαθο παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος ΑποστολάκηςΠΝ ως εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, αντιπροσωπείες από τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) και τα Σώματα Ασφαλείας, εκπρόσωποι πολιτικών και θρησκευτικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά τον χαιρετισμό του:

-Επισήμανε το διαχρονικό μήνυμα πίστης, αφοσίωσης και αγάπης για την πατρίδα που έστειλε σε όλους τους Έλληνες, η απώλεια του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, εν ώρα καθήκοντος, στο πλαίσιο της προάσπισης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

-Τόνισε την καθημερινή παρουσία των ΕΔ σε όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές.

-Διαβεβαίωσε ότι η θυσία του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη θα ενισχύει για πάντα τη θέληση του προσωπικού των ΕΔ να είναι σε θέση να εκτελέσει στο ακέραιο την αποστολή του.

ΠΗΓΗ: Militaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ