Πρωτοφανές! Εκπαιδευτικός του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων συνόδευσε ΑμεΑ στην Αθήνα και την παρέπεμψαν στο πειθαρχικό

THRANIAΜπορεί να έκανε κανονικά αίτηση αδείας, αλλά δεν πήρε πρωτοκολλημένο αντίγραφο. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκπαιδευτικός από το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων καλείται να περάσει πειθαρχικό, αν και την άδεια τη χρειάστηκε για να συνοδεύσει μαθητή ΑμΕΑ στην Αθήνα.

Τη συμπαράστασή τους στην εκπαιδευτικό εκφράζει ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ρεθύμνης.

Ψήφισμα Συμπαράστασης από τους δασκάλους στο Ρέθυμνο

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την αδικαιολόγητη και σκόπιμη πειθαρχική δίωξη της συναδέλφου Β.Π. του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων. Η συνάδελφος εσκεμμένα οδηγήθηκε σε πειθαρχική δίωξη και κηρύχθηκε ένοχη με το αιτιολογικό της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση καθηκόντων ενώ είχε καταθέσει αίτηση αδείας μιας ημέρας, κάνοντας όμως το «σφάλμα» να μην πάρει  πρωτοκολλημένο αντίγραφο της υποβληθείσας άδειάς της.  Η συνάδελφος αιτήθηκε κανονική άδεια μιας ημέρας και συνόδευσε ως προπονήτρια – βοηθός άτομα με αναπηρία στην πόλη της Αθήνας σε αγώνες στο άθλημα του Μπότσια (Boccia)  υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Πρόκειται για μια καθαρά στοχευμένη και  τιμωρητικού χαρακτήρα ποινή, που έρχεται να επιβεβαιώσει ένα κλίμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου ζητά να αρθεί άμεσα  η αδικαιολόγητη πειθαρχική ποινή σε βάρος της συναδέλφου.

 

Πηγή : neatv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕντοπίστηκε ένας τόνος ηρωίνης | Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Επόμενο άρθροΧανιά | Αυξημένη η κίνηση στο Φαράγγι της Σαμαριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ