«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την υπόθεση Παπασταύρου-Μαρέβας

πόλεμος-συριζα-νδ-για-την-υπόθεση-πα-328286

Αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για συνεργασία της συζύγου του με τον πρώην συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα περιοδικού.

«Απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων, που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη» απαντά η ΝΔ.

«Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ‘Επίκαιρα’, που κυκλοφόρησε χθες, ο Σταύρος Παπασταύρου δεν περιορίστηκε μόνο στη συνεργασία του με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά υπήρξε συνέταιρος και συνεργάτης της συζύγου του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, της Μαρέβα Γκραμπόβσκι, στην εταιρεία που συμβούλων διαχείρισης κεφαλαίων (MG Capital Advisors Α.Ε.) που η τελευταία ίδρυσε και διοικούσε.

«Η παρουσία του Στ. Παπασταύρου επιβεβαιώνεται από τα σχετικά φύλλα του τεύχους Ανωνύμων Εταιρειών του ΦΕΚ όπου δημοσιεύεται η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με τη συμμετοχή της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Γκραμπόβσκι, και του Σταύρου Παπασταύρου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει τον τίτλο «Θα σπάσει τη σιωπή του ο πρόεδρος της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου έστω και τώρα;».

  • ΝΔ: Απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδα, στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το ‘παρασύστημά’ τους, εξελίσσονται από συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας.

Απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων, που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη».

  • Στην αντεπίθεση πέρασε μετά από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωση:

Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να σταματήσει να υπεκφεύγει με παραληρηματικές ανακοινώσεις και να απαντήσει στα πολιτικά ερωτήματα που της έχουν τεθεί:

Α. Υπήρξαν συνεταίροι η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Παπασταύρου; Σχετίζεται η εταιρεία τους με την οικονομική δραστηριότητα του κ. Παπασταύρου εξ αιτίας της οποίας καταδικάστηκε σε πρόστιμο 3.3 εκ ευρώ; Έχει αναλάβει αυτή η εταιρεία δουλειές από το Δημόσιο και με ποιες διαδικασίες ανάθεσης; Εμφανίζεται η συγκεκριμένη εταιρεία στη δήλωση οικονομικών συμφερόντων και πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη;

Β. Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης την παλιότερη δήλωση του κ. Σαμαρά «μακάρι να είχαμε 10 Παπασταύρου», με την οποία επιχείρησε να καλύψει και να προστατεύσει τον στενό του συνεργάτη;

ΥΓ. Επειδή η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται σε «παρασύστημα», είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε και το εξής: Τα ιδιωτικά κανάλια απέκρυψαν απόψε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις οικονομικές δραστηριότητες που φέρεται να είχε η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Παπασταύρου. Σε συνδυασμό με την λυσσαλέα προσπάθεια της ΝΔ να μπλοκάρει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αυτό ονομάζεται Διαπλοκή.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook