Πυροβόλησε τον άντρα της επειδή … νόμισε ότι ήταν κλέφτης!

πυροβόλησε-τον-άντρα-της-επειδή-νόμι-202095

ImageHandler

Ο 28χρονος στρατιώτης Zia Segule γύρισε νωρίτερα το πρωί από τη δουλειά στο σπίτι και θέλησε να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στην 27χρονη σύζυγό του πηγαίνοντας της το πρωινό στο κρεβάτι.

Ο νεαρός άντρας υπήρξε όμως άτυχος καθώς δεν υπολόγισε τον συναγερμό του σπιτιού του τον οποίο είχε ενεργοποιήσει η σύζυγός του όταν αυτός απουσίαζε.

Ο Segule προχώρησε με τον δίσκο του πρωινού προς το δωμάτιο της συζύγου του, αλλά η γυναίκα μόλις άκουσε τον συναγερμό να χτυπά άρπαξε ένα όπλο και πυροβόλησε τον ανυποψίαστο άντρα πίσω από την κλειστή πόρτα.

Ο άντρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ιατρικό κέντρο του Cape Fear Valley στη Βόρια Καρολίνα και αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του δηλώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία ανέκρινε την 27χρονη Tifffany, η οποία δήλωσε ότι πέρασε τον σύζυγό της για κλέφτη καθώς στην γειτονιά τους το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις.

Ένας γείτονας του ζευγαριού, ο Jose Estrella, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας για πολλές διαρρήξεις στην περιοχή τους, στον τηλεοπτικό σταθμό WDTV, αλλά ανέφερε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τόσο εύκολα ένα όπλο, επειδή απλά άκουσε κάποιο θόρυβο…

 

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook