Πρώτα χτύπησε τη γυναίκα του και μετά… αστυνομικό!

πρώτα-χτύπησε-τη-γυναίκα-του-και-μετά-271687

«Νταηλίκι» τόσο στην οικογένειά του όσο και στις αρχές, πουλούσε ένας 36χρονος Έλληνας που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό σε βάρος της συζύγου του στην Λέσβο και μετά συνέχισε τραυματίζοντας έναν αστυνομικό!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος πήγαν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγιάσου για να διερευνήσουν μια καταγγελία που είχαν δεχθεί για κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας. Όμως, συνάντησαν τον… ζόρικο ιδιοκτήτη του σπιτιού που αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους να ανοίξει την πόρτα και τους απείλησε. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν το «νταή», εκείνος επιτέθηκε σε έναν από αυτούς και τον χτύπησε με δύναμη στο χέρι με ένα ξύλινο ρόπαλο τραυματίζοντάς τον!

Αμέσως μετά, ο 36χρονος το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε αστυνομικό, αντίσταση, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook