Πρώην ταχυδρόμος δεν είχε παραδώσει αλληλογραφία 400… κιλών | Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο!

πρώην-ταχυδρόμος-δεν-είχε-παραδώσει-α-674118

Ένα αναπάντεχο εύρημα εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 33χρονου πρώην ταχυδρόμου, που όπως αποδείχθηκε, δεν είχε παραδώσει αλληλογραφία 400 κιλών.

Ο 33χρονος εγκατέλειψε τη δουλειά του στο Τορίνο το 2018. Όπως υποστήριξε, επί τρία χρόνια δεν παρέδιδε τις επιστολές που είχε αναλάβει, καθώς ο μισθός του ήταν πολύ χαμηλός.

Μέχρι στιγμής, το όνομά του δεν έχει αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, το νήμα της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται μετά από έναν απλό έλεγχο της Τροχαίας. Στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών, ενώ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του βρέθηκαν 70 γράμματα.

Κατηγορείται για κλοπή, υπεξαίρεση και μεταφορά όπλου

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του. Εκεί, εντόπισαν επιπλέον 40 κουτιά αλληλογραφίας που δεν παρέδωσε, στην οποία συμπεριλαμβάνονται επιστολές από τράπεζες, λογαριασμοί και προσωπική αλληλογραφία.

«Δεν πληρωνόμουν αρκετά και παραιτήθηκα» φέρεται ότι είπε ο 33χρονος που αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για κλοπή, υπεξαίρεση αλληλογραφίας και μεταφορά όπλου.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν θεωρείται μοναδική, καθώς τα ταχυδρομεία της Ιταλίας δεν θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστα. Τον Ιανουάριο ένας 56χρονος συνελήφθη όταν η αστυνομία βρήκε 500 κιλά αλληλογραφίας που δεν είχε παραδοθεί από το 2010, και την οποία είχε τοποθετήσει στο γκαράζ του σπιτιού του.

Επίσης, το 2013, ένας ταχυδρόμος στη Σαρδηνία απέτυχε να παραδώσει 400 κιλά αλληλογραφίας, σε διάστημα 4 ετών. Μια τέτοια κατηγορία στην Ιταλία τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook