Προτάσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον Ερασιτέχνη

προτάσεις-της-παε-οφη-1925-στον-ερασιτέχν-580464

Προτάσεις για την καλύτερη συνεργασία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κατέθεσε ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας, Φώτης Τσάλος, στη συνάντηση γνωριμίας, που είχε με το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποτελούμενη τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μανόλη Κουμαντάκη, τον εκπρόσωπο του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Παναγιώτη Πιλαφτσή, τον δικηγόρο Ζαχαρία Λυπαράκη και τον υπεύθυνο της οικονομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ Μανόλη Βασιλάκη, έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη το βράδυ, στην τακτική συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και συζήτησαν για αρκετές ώρες, θέματα που αφορούν συνολικά το σύλλογο.

Μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν:

-Η πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για κεντρική εμπορική διαχείριση, με τη δημιουργία εταιρείας στην οποία θα συμμετάσχει και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Η εταιρεία αυτή θα διαχειρίζεται ότι έχει να κάνει με το brand name του ΟΦΗ.

-Σε αυτό εντάσσεται και μια κοινή συμφωνία για το ρουχισμό κάθε χρόνο, για όλα τα τμήματα του ΟΦΗ (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, ακαδημίες), για περίπου 2 χιλιάδες αθλητές που φιλοξενεί συνολικά ο σύλλογος.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην διαπραγμάτευση μιας πολύ καλύτερης τιμής, από αυτή που υπάρχει σήμερα για κάθε τμήμα ξεχωριστά.

-Δημιουργία επιτροπών από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την λειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου, του ΟΦΗ ’94 και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

-Τα δελτία αθλητών που εγγράφονται στον ΟΦΗ, θα είναι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και όχι του ΟΦΗ ’94.

-Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο καταστατικό του ΟΦΗ ’94.

-Με έξοδα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, θα πληρωθεί μια εκκρεμότητα 15 χιλιάδων ευρώ, που αφορά σε ρεύμα του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η πρόταση του κ. Τσάλου και της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εφ’ εξής είναι όποιο τμήμα του ΟΦΗ χρησιμοποιεί το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το κλειστό γυμναστήριο να πληρώνει τμηματικά ένα ποσό για το ρεύμα που του αναλογεί.

Στην συζήτηση τέθηκαν στο τραπέζι και άλλα θέματα τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ το επόμενο διάστημα.

Στην συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, διεφάνη η καλή πρόθεση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο διοικήσεις, για ένα ΟΦΗ ενωμένο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ανέφερε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Είμαστε μια νέα διοίκηση και σας θέλουμε δίπλα μας. Είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ. Είμαι ΟΦΗ από μικρό παιδί και μπήκα στην ομάδα για να τη βοηθήσω, για να μπορέσει να δεί καλύτερες μέρες».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και τα μέλη του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλωσόρισαν το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα, του τόνισαν ότι είναι τιμή για τον Ερασιτέχνη, η παρουσία του στα γραφεία του συλλόγου και η πρόθεση του για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης ανέφερε ότι «από τα λάθη του παρελθόντος μαθαίνουμε. Η ομάδα χρειάζεται ένα όραμα. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ήταν, είναι και θα είναι κοντά στην ΠΑΕ ΟΦΗ, γιατί ο στόχος μας είναι κοινός.

Η ομάδα να προχωρήσει και να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε να βρίσκεται»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook