Πραγματική μαγειρική εμπειρία από δύο ξαδέρφια από τα Χανιά | To νέο βίντεο για την Κρητική γαστρονομία

πραγματική-μαγειρική-εμπειρία-από-δύ-523970

Δύο ξαδέρφια θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια και διηγούνται ιστορίες με τον παππού τους, σε ένα χωριό των Λευκών Ορέων. Η ιστορία επικεντρώνεται στην κρητική γαστρονομία, στις μοναδικές γεύσεις και αρώματα των κρητικών πιάτων, αλλά και στην προσπάθεια των δύο νέων να αναβιώσουν εκείνη την εποχή και να μοιραστούν την κληρονομιά του παππού τους, αναβιώνοντας την αγάπη του για την μαγειρική.

Η όρεξη για δουλειά και η αγάπη των δύο νέων για την Κρήτη οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου καινοτόμου εγχειρήματος. Το Fabulous Crete «The Home» αποτελεί ένα δημιούργημα που αποσκοπεί στην προβολή και προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού για το νησί μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Κρητική γαστρονομία και τον πολιτισμό. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει με τρόπο βιωματικό πολλές πτυχές της Κρητικής κουλτούρας, των παραδόσεων, της φιλοξενίας και της παγκοσμίως αναγνωρισιμης Κρητικής διατροφής. Να γευτεί τα προϊόντα της Κρητικής γης σε μοναδικούς συνδυασμούς και να έρθει σε επαφή με τον τρόπο ζωής των κατοίκων του νησιού απολαμβάνοντας ξεχωριστές εμπειρίες.

Η υπηρεσία προβολής και εκμάθησης Κρητικών συνταγών πραγματοποιείται σε ένα οίκημα του 19ου αιώνα, ανακαινισμένου βάση των αναγκών το οποίο διαθέτει δωμάτια που αποκαλύπτουν τον Κρητικό πολιτισμό στο πέρασμα των αιώνων και χώρους για τη δοκιμή Κρητικού κρασιού, κελάρι και κουζίνα. Η ανθοστολισμένη αυλή και οι κήποι που πλαισιώνουν το σπίτι παραπέμπουν στην Κρήτη μιας άλλης εποχής. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της Κρητικής διατροφής απεικονίζεται στο σκηνοθετικό προωθητικό βίντεο της υπηρεσίας. Μέσα απο την αληθινή ιστορία των δυο νέων προβάλλεται το νέο εγχείρημά τους με σεβασμό και αγάπη στις παραδόσεις και την ιστορία του νησιού.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook