Ποιος πασίγνωστος πολιτικός δήλωσε ότι τρελαίνεται για τον Νίκο Μακρόπουλο;

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε στην Espresso ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, στην οποία αποκάλυψε πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στις μουσικές του προτιμήσεις.

«Κάθε Τετάρτη παίζω μπάσκετ με την ομάδα της Βουλής στον Αετό, στην Καλλιθέα, και στη γειτονιά μου στην Ερυθραία κάθε Κυριακή. Εκεί έχουμε μια ομάδα αποτελούμενη από 15 γιατρούς και παίζουμε στον Πανερυθραϊκό. Ο μόνος πολιτικός εκεί είμαι εγώ. Η ομάδα μας λέγεται Οι δεινόσαυροι. Τρελαίνομαι επίσης να βλέπω ελληνικές ασπρόμαυρες κωμωδίες. Φωτόπουλος, Σταυρίδης, Βουτσάς, Ξενίδης, Λογοθετίδης και Κωνσταντάρας είναι οι αγαπημένοι μου» είπε ο κ. Λοβέρδος.

«Πίνω κρασάκι κάθε βράδυ. Το μοσχοφίλερο μού αρέσει πολύ. Από τους τωρινούς τραγουδιστές τρελαίνομαι για τον Νίκο Μακρόπουλο. Νομίζω ενώνει τους σημερινούς με τους πίσω. Τον ακούω πολύ. Ο Βοσκόπουλος θεός, ακούω Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Πάνο Γαβαλά. Μου αρέσουν και οι Imam Baildi με τις διασκευές των παλιών τραγουδιών» τόνισε ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ