Ποιος ευχήθηκε στον Βασίλη Τσιάρτα να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά;

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤfm, απάντησε στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, σχετικά με την ανάρτησή του, δείτε ΕΔΩ, για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου.

Ο λόγος, για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «εγώ του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει; Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;

«Ο κ. Τσάρτας, Τσιάρτας δεν ξέρω αν το λέω καλά μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ