Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων

Στην ερώτηση: «Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχες μέχρι τώρα;», άλλοι κομπιάζουν, άλλοι αρχίζουν το… μέτρημα και άλλοι απαντούν ευθέως… Υπάρχουν αυτοί που λένε την αλήθεια, ορισμένοι που «φουσκώνουν» τον αριθμό κι άλλοι που τον μειώνουν.

Σύμφωνα με έρευνα του δικτύου ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών «Superdrug onlne doctor», ο ιδανικός αριθμός των ερωτικών συντρόφων είναι ο αριθμός 7, με μικρές αποκλίσεις για τα δύο φύλα.

Συγκεκριμένα, για μία γυναίκα ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων είναι κατά μέσο όρο 7,5 ενώ , και για τους άντρες είναι 7,6. Για τους άνδρες, μία γυναίκα είναι «επιπόλαιη» αν έχει κάνει σεξ με 14 άντρες κατά μέσο στη ζωή της ενώ για τις γυναίκες ένας άντρας είναι επιπόλαιος όταν έχει κάνει σεξ με 15,2 γυναίκες στη ζωή του.

Η νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από δύο χιλιάδες σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αποκάλυψε τον αριθμό σεξουαλικών συντρόφων που θεωρείται «ιδανικός» από το άλλο φύλο κι αυτόν που θεωρείται «υπερβολικός».

Οι γυναίκες με τη σειρά τους απάντησαν ότι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για έναν άντρα είναι κατά μέσο όρο 7,6, ενώ θεωρούν υπερβολικό να έχει κάνει ένας άντρας σεξ με περισσότερες από 15,2 γυναίκες κατά μέσο όρο.

Το γεγονός, πάντως, ότι οι αριθμοί δεν παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, δείχνει ότι, σε μεγάλο βαθμό, έχει πάψει να ισχύει το κλασικό «ότι ο άνδρας είναι πιο ενεργός σε ότι αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα».

Η έρευνα δείχνει επίσης πως, η πλειοψηφία των δύο φύλων – ποσοστό 58,6% των αντρών και 67,4% των γυναικών αντίστοιχα – επιλέγουν συνήθως το δρόμο της αλήθειας απαντώντας με το χέρι στην καρδιά στην ερώτηση «Με πόσους έχει πάει…».

Η ειλικρίνεια όσον αφορά τον αριθμόν των ερωτικών συντρόφων κρίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις απαραίτητη. Για παράδειγμα, για όσους δεν χρησιμοποιούν προστασία στο σεξ, ο αριθμός ερωτικών συντρόφων μεταφράζεται σε μεγαλύτερη έκθεση σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟι πιο επικίνδυνες selfies του κόσμου | Photos
Επόμενο άρθροΈπεσε θύμα κλοπής από τα ίδια άτομα για δεύτερη φορά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ