Ποια Μύκονος; «Τείχος» από σαμπάνιες για τραγουδιστή στο Τρίκορφο Ναυπακτίας | Video

ποια-μύκονος-τείχος-από-σαμπάνιες-γ-567444

Έλληνας ομογενής απο την Μελβούρνη βρέθηκε πρόσφατα σε πανηγύρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, όπου εμφανιζόταν ο αγαπημένος φίλος του και τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης και έκανε… χαμό!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν εμφανιστεί ο δημοφιλής τραγουδιστής στην πίστα. Ο Αυστραλός έκανε νόημα στον υπεύθυνο και του έδωσε παραγγελία. Οι σερβιτόροι έτρεχαν να πάρουν θέση και να προετοιμαστούν, ενώ ταυτόχρονα η ορχήστρα καθυστερούσε εσκεμμένα την εισαγωγή του τραγουδιστή.

Ο Βελισσάρης άρπαξε το μικρόφωνο και οι σερβιτόροι έτρεξαν με κούτες απο σαμπάνιες, χτίζοντας τρία μετρα τείχος μπροστά του, μέχρι που αναγκάστηκε ο τραγουδιστής να αφήσει την θέση του και να βγει μπροστά απο αυτό!

Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και οι λουλουδούδες δεν προλάβαιναν. Οι σερβιτόροι εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά απο τα πόστα τους, αφού όλοι ήταν πάνω στην πίστα. Μόλις τελείωσε αυτό το μέρος και κατα τη μέση του προγράμματος μέχρι το τέλος του πανηγυριού άρχισαν τα καψίματα στα μπουκάλια με ταυτόχρονο άνοιγμα σαμπάνιας, ενώ σε κάποιο σημείο τα λουλούδια τελειώσαν και τότε ο Αυστραλός… είπε «φέρτε ό,τι μπουκάλι έχετε στην κάβα σας»!

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook