Ποια έργα είχε αναλάβει η Infosolutions επί Σαμαρά

ποια-έργα-είχε-αναλάβει-η-infosolutions-επί-σαμαρά-306990

Ξετυλίγεται το κουβάρι για την ανάθεση της διεξαγωγής των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, από την εταιρεία Infosolutions, με αποτέλεσμα το φιάσκο της Κυριακής. Πρόκειται για μία ομόρρυθμη εταιρεία μηχανοργάνωσης με πελατολόγιο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια. Επιλέχθηκε διότι φέρεται να κατέθεσε την πιο συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά (50% πιο χαμηλή από την αμέσως προηγούμενη).

  Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προσερχόμενος το πρωί της Δευτέρας στη Συγγρού, δήλωσε ότι όλοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία, διότι αντιπρόσωποι όλων συμμετείχαν στην ΚΕΦΕ και χαρακτήρισε υποκριτικό να δείχνουν χθες ότι δε γνώριζαν και να ζητούν ακομη και την παραίτηση του προέδρου.

“Όταν επελέγη η εταιρεία και όλοι ρωτήσαμε να δούμε, ελέχθη ότι είναι εταιρεία η οποία έχει αναλάβει εργασίες, όταν ήμασταν κυβέρνηση”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μεϊμαράκης.

“Βρίσκω πολύ υποκριτικό υπουργοί της κυβέρνησης μας, όπως άκουσα και τον κ. Βορίδη να λέει ότι πρέπει να ζητήσω μια συγγνώμη, ήταν υπουργός της κυβέρνησης και την ήξερε και είχε και εμπορική συνεργασία μαζί της”, υποστήριξε μάλιστα, προσθέτοντας: “Οι άρτι αφιχθέντες πρέπει να σέβονται όσους έχουν δώσει τη ζωή τους στο κόμμα.”

Ο κ.Μεϊμαράκης μάλιστα στη συνέχεια ενέπλεξε προσωπικά τον πρώην πρωθυπουργό στην υπόθεση, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος ο κ.Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε δικό του συνεργάτη για την εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 23 Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί ομόφωνα, με τη συναίνεση των οχτώ εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, η ανάθεση της διενέργειας των εκλογών της ΝΔ από την εταιρεία Infosolutions.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, τη σχετικά άγνωστη εταιρεία πρότεινε ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης της ΝΔ κ. Πέτσας, ο οποιος είχε αναλάβει τη θέση αυτή επί Σαμαρά.

Αν ψάξει κανείς στη Διαύγεια, διαπιστώνει ότι είχε αναλάβει έργα υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων στο Μαξίμου και συγκεκριμένα αναφέρονται 5 συμβάσεις έργου:

Σύμβαση παροχής υπηρεσιών (15/01/2014)

Σύμβαση υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων της ΓΓ Πρωθυπουργού (10/01/2015)

Σύμβαση υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων της ΓΓ πρωθυπουργού (08/07/2014)

Σύμβαση υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων της ΓΓ πρωθυπουργού (05/04/2014)

Σύμβαση υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων της ΓΓ πρωθυπουργού (10/01/2014)

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook