Περίπατος για Πλατανιά στην Κομοτηνή | Δείτε το εντυπωσιακό γκολ του Σελίν

περίπατος-για-πλατανιά-στην-κομοτηνή-331946

Άνετη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού πήρε ο Πλατανιάς στην Κομοτηνή, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πλέον η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει στην παραμονή. Το σκορ άνοιξε ο Σελίν στο 18΄με ένα εκπληκτικό γκολ.

Ο Πλατανιάς ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήγε με το σκορ υπέρ του στα αποδυτήρια, με το φοβερό γκολ που σημείωσε ο Σελίν στο 18΄ με καταπληκτικό σουτ, ενώ ο Πανθρακικός είχε μια διπλή μεγάλη ευκαιρία, όταν το δεξί δοκάρι σταμάτησε τον Ηλιάδη και στη συνέχεια το σουτ του Παπαγεωργίου έδιωξε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ξανά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ανγκούλο στο 49΄με πλασέ έκανε το 2-0, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν οφσάιντ. Ο Πανθρακικός όμως δεν πατούσε καλά στο β΄μέρος, ενώ ο Πλατανιάς έψαχνε να βγει στην κόντρα με μπαλιές στα άκρα. Προς το τέλος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην πιστεύουν στην ανατροπή, η οποία δεν ήρθε, αφού το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79′ Γαβρηιλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59′ Βάλτερ), Ντιγκινί, Χαβίτο.

Στον πάγκο: Τζελέπης, Ρούσσος, Παπαχρήστος, Χαβίτο, Νικόλτσης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός (90′ Ντίνας), Μουνάφο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης (67′ Στανισάβλιεβιτς) , Αποστολόπουλος (80′ Τσουράκης).

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Ράμος, Δημήτρης, Μιλούνοβιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook