Πατέρας τετραπληγικής ζητά ευθανασία για την κόρη του | Ξεκίνησε απεργία πείνας

πατέρας-τετραπληγικής-ζητά-ευθανασί-67055

patΤο ανάλγητο κράτος ξαναχτύπησε, καταδικάζοντας ένα ανάπηρο παιδί σε αργό βασανιστικό θάνατο και στέλνοντας τον τραγικό πατέρα του, σε απεργία πείνας!

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε και πάλι, εις βάρος της μικρής Μαρίας Πουλκουρτζή, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, χτυπημένη από μία ιδιαίτερα σπάνια αρρώστια.

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), απάντησε αρνητικά, στην απελπισμένη αίτηση του Νίκου Πουλκουρτζή, για την δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμαβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης και ειδικής κρέμας), που είναι άκρως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της κόρης του.

Την ίδια στιγμή που το ΕΟΠΥΥ, αρνείτο την χορήγηση των υλικών και το δικαίωμα στη ζωή, σε ένα ανήμπορο παιδάκι, το Κράτος συνεχίζει να ξοδεύει χρήματα σε υπέρογκες αμοιβές διευθυντών Οργανισμών και Φορέων κ.ά. προκαλώντας το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Ήδη ο τραγικός πατέρας, που εδώ και χρόνια τραβάει με την οικογένειά του το Γολγοθά της ζωής τους, έχει αποφασίσει να προβεί στην επόμενη απέλπιδα κίνησή του:

Σήμερα ξεκινά απεργία πείνας, έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναρτώντας και ένα πανό που θα καλεί το Κράτος να χορηγήσει ένεση ευθανασίας στο παιδί του!

 

Πηγή : patrastimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook