Πασαρέλα έγινε… ο Άγιος Νικόλαος!

Δέκα πέντε πανέμορφες κοπέλες από την Πολωνία ομόρφυναν το λιμάνι του Αγίου Νικολάου σήμερα το πρωί με την παρουσία τους. Όλες φιναλίστ των «καλλιστείων» για την ανάδειξη του φωτομοντέλου της χρονιάς στην Πολωνία, στο πλαίσιο μιας μεγάλης ετήσιας διοργάνωσης καλλιστείων, στην οποία λαμβάνουν μέρος χιλιάδες υποψήφιες νεαρές κοπέλες με όνειρο για μια καριέρα φωτομοντέλου.

Τα υποψήφια φωτομοντέλα υποδέχθηκαν στο λιμάνι η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μιας και ο Δήμος προσέφερε στο πλαίσιο της διοργάνωσης μια ημερήσια θαλάσσια εκδρομή στην Κολοκύθα, με πλοίο της «Nostos Tours», που περιλαμβάνει τον περίπλου της Σπιναλόγκας και μπάνιο στην Κολοκύθα.

Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Radisson Blu Beach Resort», στη Μίλατο.

Η παραγωγή προκαλεί έντονο ενδιαφέρον στην Πολωνία, στο μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο της οποίας θα προβληθεί ωριαία παραγωγή τέλη Νοεμβρίου, με πλάνα από την παρουσία των μοντέλων στην Κρήτη και ιδιαίτερα από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, χαρίζοντας ευρεία προβολή στην τουριστική αγορά της Πολωνίας, η οποία θεωρείται πολύ καλή και αποτελεί στόχο για την κρητική τουριστική βιομηχανία.

Πηγή: anatolh.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ