Παπαδημητρίου – Συνατσάκη απαντούν σε όσους λένε ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλες!

παπαδημητρίου-συνατσάκη-απαντούν-σ-219736

FILESΣτα υπονοούμενα που πολλοί έχουν αφήσει, ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές, για την φύση της σχέσης τους, απαντούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ αναφέρονται και στο ότι η μία αποκαλεί την άλλη «φανταστική μου αγάπη»!

Σε ερώτηση αν τις ενοχλεί που κάποιοι λένε ότι δεν είναι μόνο φίλες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει κάτι… ερωτικό, η Ντορέττα απαντά, στο περιοδικό «Hello», «άντε καλέ που θα ενοχληθώ! Μόνο αστείο είναι, κι εμείς είμαστε πρώτες στα αστεία», ενώ η Μαίρη αναφέρει «μόνο ως χιούμορ μπορώ να τα δω, οπότε δε μ’ ενοχλούν».

«Δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε η προσφώνηση “φανταστική μου αγάπη”, αλλά μας βγήκε αυθόρμητα και έκτοτε το λέμε συχνά. Είναι κυριολεκτικός ο χαρακτηρισμός, γιατί και φανταστική είναι η Μαίρη και την αγαπώ!», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ξανθιά παρουσιάστρια.

Τέλος, η Ντορέττα εξομολογείται πως δεν αντέχει το ότι η Μαίρη τελειώνει αργά από την δουλειά και δεν μπορούν να βρεθούν γιατί εκείνη νυστάζει, αλλά και το ότι είναι ατρόμητη, ενώ η Μαίρη παραδέχεται πως ο ύπνος παίρνει την «κολλητή» της σε δευτερόλεπτα, σε σημείο που… κοιμήθηκε ακόμα και όταν γιόρταζαν τα γενέθλιά της!

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook