«Πακέτο Γιούνκερ» δύο δισ. ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα

πακέτο-γιούνκερ-δύο-δισ-ευρώ-για-την-227156

giounker

Κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ανάπτυξη και την ανεργία των νέων

Κονδύλια ύψους 2 δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής ο κ. Γιούνκερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαθέσει 2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για να βοηθήσουν τους φτωχούς πολίτες, για την τόνωση της ανάπτυξης και την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, ένα πρόβλημα στο οποίο, όπως είπε, πρέπει να δοθεί μια λύση.

«Υπάρχει θέμα ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα και η ΕΕ θα παρέχει επιπλέον βοήθεια στην χώρα για αυτό», είπε, σημειώνοντας πως τα κονδύλια «θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα μπορέσουμε να υιοθετήσουμε ένα σύστημα για να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook