Παίκτρια του Voice ξεσπά: «Η παραγωγή φτιάχνει διάφορες ιστοριούλες για την τηλεθέαση»

παίκτρια-του-voice-ξεσπά-η-παραγωγή-φτιάχ-241646

paixtria-voiceΠολύ βαριά φαίνεται να πήρε την απόρριψη του Μιχάλη Κουϊνέλη η Ιλάνα Κολίτση η οποία αναμετρήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στα Battles με την συμπαίκτρια της Κατερίνα Καμπανέλλη.

Η νεαρή κοπέλα φανερά δυσαρεστημένη εξομολογήθηκε πως τα πράγματα στο «Voice» δεν είναι όπως φαίνονται καθώς και η παραγωγή φτιάχνει διάφορες ιστοριούλες μόνο και μόνο για την τηλεθέαση αλλά και το show τραγουδιού δεν κοιτάει τη φωνή αλλά άλλα πράγματα.

fb-voice

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξη και που ήσασταν μαζί μου σ’ αυτό το απίστευτο ταξίδι. Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τη συμπαίκτριά μου Κάτια Καμπανέλλη με την οποία μοιραστήκαμε πολλές στιγμές που μας έφεραν κοντά άλλες όμορφες και άλλες δύσκολες. Δεν θα προσποιηθώ πως στενοχωρήθηκα. Ούτε πως τα πράγματα κύλησαν σε όλες τις περιπτώσεις ομαλά και νορμάλ, όπως κατ’ εμένα θα έπρεπε σ’ ένα show φωνής. Όντως είναι πολλά που γίνονται behind the scenes. Ωραίες οι ιστοριούλες που φτιάχνει μία παραγωγή για την τηλεθέαση, ωραία και τα μοντάζ που γίνονται για να εξυπηρετηθεί αυτό που θέλει να προβάλει η παραγωγή, αλλά κρίμα να μην νοιαζόμαστε για τους υποψήφιους που παλεύουν ίσως για το πιο μεγάλο όνειρο της ζωής τους και να εστιάζουμε σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη φωνή. Ειδικά σε ένα Voice. Παρόλες τις πικρές στιγμές που έζησα δεν ξεχνώ πως ο ΑΝΤ1 μου πρόσφερε την ευκαιρία να μάθω τόσο πολλά μέσα από αυτή τη μοναδική διαδρομή και να γνωρίσω πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους ίσως και φίλους ζωής. Λένε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο αν και το λόγο πολλές φορές δυσκολευόμαστε να τον δούμε την ώρα που μας συμβαίνει κάτι. Για μένα ο λόγος είναι ήδη φανερός. Η εμπειρία αυτή με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και τα όριά μου μα κυρίως για να επιβεβαιώσω ότι παράλληλα με ό, τι άλλο κάνω στη ζωή μου πάντα μα πάντα θα τραγουδάω. Και να ήθελα λοιπόν να τα παρατήσω μετά από αυτή την απογοήτευση το μουσικό σκουλικάκι μέσα μου και το πάθος μου για το τραγούδι δεν θα με αφήσουν ποτέ να το βάλω κάτω. Σας ευχαριστώ για το support» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook