Πάγκαλος: ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κάνουν «τουρλουμπούκι»

Το ΠΑΣΟΚ δεν διεκδικεί τον κεντρώο χώρο, κάνουν «τουρλουμπούκι» με τη Δημοκρατική Αριστερά, εκτίμησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος υπογραμμίζοντας ότι έτσι προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους χαζούς να ξαναψηφίσουν, να πάρουν ένα 10% για να μπουν σε κάποια κυβέρνηση, την οποία δεν έχουν αποφασίσει και ποια θα είναι, είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι της ΝΔ».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαλυθεί… το ΠΑΣΟΚ έκανε τη διαδρομή του… το ΠΑΣΟΚ, έχει διαλυθεί, είναι δυνατόν με 3%…» και σημείωσε ότι «χρειάζεται ένα κεντρώο κόμμα που θα αποτελείται από νέους άφθαρτους ανθρώπους. Όχι Πάγκαλος, όχι εγγονός του Γεννηματά».

«Ο Θεοδωράκης το έκανε σε επίπεδο επικοινωνιακό και χωρίς κριτήρια και εδώ πρέπει να υπάρχουν σκληρά κριτήρια» πρόσθεσε.

Δίνοντας ένα στίγμα για το πώς θα πρέπει να είναι το κεντρώο κόμμα ανέφερε ότι «το κόμμα αυτό να πει ότι εγώ θα κάνω αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και απολύσεις. Μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, γιατί είναι δικαίωμα του ελληνικού λαού να ψηφίσει ένα κόμμα που θα κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να μπορέσουμε, επιτέλους, να αποκτήσουμε μία κρατική μηχανή, που θα λειτουργεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜαθήτρια από την Κρήτη ανάμεσα στις 24 διάνοιες του European Space Camp! | Photos
Επόμενο άρθροΕκφράζουν φόβους για 100άδες αγνοούμενους μετά το ναυάγιο νότια της Κρήτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ