Ο όρος στα συμβόλαια των παικτών του Survivor 2 για τη σωματική τους ακεραιότητα

Για τον όρο που υπάρχει στα συμβόλαια των παικτών του Survivor 2 σχετικά με την σωματική τους ακεραιότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αναφέρθηκε ο Στέλιος Κρητικός, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Page 2» της «Νέας Σελίδας».

Η ερώτηση προέκυψε από τα όσα είπε πρόσφατα ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ο οποίος είχε αποκαλύψει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής του παιχνιδιού, γιατί όταν τραυματίστηκε δεν είχε την ανάλογη ιατρική φροντίδα.

«Θα κάνεις κι εσύ το ίδιο;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Όχι. Επειδή έχασα 15 κιλά στο «Survivor», απώλεσα μυϊκή μάζα και επιβαρύνθηκαν πολύ τα γόνατά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματίζομαι πολύ εύκολα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με τους αγώνες κι έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να λυγίσω και να ισιώσω τα πόδια μου. Αλλά έτσι είναι αυτό το παιχνίδι. Αλλωστε, μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις πριν μπεις στο «Survivor» είναι και το ότι η σωματική σου ακεραιότητα είναι δική σου ευθύνη. Κι αν εγώ ήθελα να συμμετέχω στα αγωνίσματα και να δίνω το 300%, επιδεινώνοντας την κατάστασή μου, αυτό είναι δική μου ευθύνη και όχι της παραγωγής. Σε πολλά παιχνίδια οι γιατροί μού έλεγαν «μην μπεις να παίξεις», αλλά δεν τους άκουγα, γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέχρι που κάποια στιγμή μού απαγόρευσαν να παίξω» απάντησε ο πρώην παίκτης του Survivor 2.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ