Ο Τσολιάς από την Ελληνοφρένεια αποκαλύπτει: «Δεχτήκαμε προτάσεις από δύο κανάλια»

ο-τσολιάς-από-την-ελληνοφρένεια-αποκα-630688

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο γνωστός «Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας» έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο «Τσολιάς» δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς βρέθηκε εκτός καναλιού και κατακεραυνώνει το πρόγραμμα του σταθμού.

«Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή »λόγω χαμηλών πτήσεων». Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha »λόγω χαμηλών πτήσεων». Κάναμε επτά καλές εκπομπές και ύστερα κοπήκαμε. Η συμφωνία ήταν να κάνουμε συνολικά 27 εκπομπές μέχρι τον Ιούνιο. Να αναφέρω απλώς ότι η τελευταία μας εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Down Town και συνέχισε:

«Μόλις έβγαλα την ανακοίνωση για το κόψιμο, δεχτήκαμε προτάσεις από δύο κανάλια. Τι να σου πω, μάλλον είχαμε δύο προτάσεις σε μία μόλις μέρα, ακριβώς γιατί δεν πουλάμε. Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha.

Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Τι θες να πιστέψω; Ότι δεν έκανε νούμερα η εκπομπή; Ότι δεν έφερνε τα λεφτά της; Η εκπομπή δεν έβαλε μέσα το κανάλι.

Ο Alpha ξέρει τι μπορεί να τον ενόχλησε, τι δεσμεύσεις έχει και πού θέλει να κάνει το καλό παιδί. Θέλει να κάνει το καλό παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει άδεια; Θέλει να κάνει το καλό παιδί στη Νέα Δημοκρατία γιατί βλέπει ότι μπορεί να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός»;

Λέει ο τηλεοπτικός Τσολιάς και τονίζει ότι αρκετές εκπομπές του Alpha κάνουν χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης, αλλά παραμένουν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Αν η διοίκηση του καναλιού μπει στη διαδικασία να κόψει όποια εκπομπή κάνει 10% – 14%, θα πρέπει να κόψει το μισό του πρόγραμμα. Συμπάσχω λοιπόν με τους συναδέλφους στο Happy Day, που χτες έκαναν 7,5%, συμπάσχω με τους συναδέλφους στο Alpha Ρεπορτάζ που έκαναν 13%, συμπάσχω με τους συνεργάτες στην εκπομπή Ελένη που έκαναν 11,8% και με αυτούς στο Slam που σημείωσαν 11,4%. Φαντάζομαι ότι θα τους ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ότι κόβονται και θα τους ανακοινωθεί δύο ώρες πριν από την εκπομπή τους. Ή μήπως όχι;

Εκείνη τη μέρα που τα είπε ο Δήμος Βερύκιος όλα αυτά, η εκπομπή έκανε 7,4% τηλεθέαση, και πιο συγκεκριμένα, στο μισάωρο που βγήκε ο Βερύκιος, η εκπομπή σημείωσε 3,6%. Άρα τι ακριβώς λέει ο Βερύκιος; Ότι η Ελληνοφρένεια δεν πούλαγε σε αντίθεση με ποιον; Με εκείνον που πουλάει; Και αν δεν πουλάει τι θα κάνει; Θα αυτοκοπεί ο Βερύκιος»;

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook