Ο «σκληρός του vice» παπά Κεφαλογιάννης πήρε το όπλο του και κάνει θέμα για τα όπλα στην Κρήτη | Photos

ο-σκληρός-του-vice-παπά-κεφαλογιάννης-π-304228

Πρωταγωνιστής στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του VICE που ανοίγει για μα ακόμη φορά το φάκελο οπλοκατοχή και οπλοχρησία στην Κρήτη, ειναι ο παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης.

Ο αγαπημένος ιερέας από τα Ανώγεια, αποδέχτηκε την πρόταση της τηλεοπτικής παραγωγής και κατέθεσε τις απόψεις του για το θέμα των όπλων.

Η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, παρά σε ένα χώρο όπου επιτρέπονται οι… πυροβολισμοί. Ετσι τα γυρίσματα έγιναν στο σκοπευτήριο Στείρωνα, μαζί με μέλη του Σ.Ο. Αρκαλοχωρίου.

Μάλιστα ο ίδιος ο παπα-Κεφαλογιάννης επιβεβαίωσε το…ρεπορτάζ, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. «Σήμερα για το ντοκυμαντέρ του VICE με θέμα τα όπλα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Σ.Ο.ΑΡΚΑΛ., τον Δημήτρη Φουκαράκη τον πρόεδρο, τον Χάρη, την Αριστέα και στον πρωταθλητή Ελλάδος και σκοπευτή του Σ.Ο.ΑΡΚΑΛ. Γιάννη Τυράκη».

Υπενθυμίζεται πως το VICE ως μέσο ενημέρωσης δεν είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται με το θέμα της οπλοκατοχής στην Κρήτη, Πριν από ένα χρόνο περίπου είχε κάνει και πάλι ένα εκτενές αφιέρωμα με τίτλο «Είναι η Κρήτη τελικά ένα απέραντο οπλοστάσιο;». Ένα θέμα που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του VICE στις 17 Ιούνη 2014

Πηγή : creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook